nieuws

Eshuis’ Open Dagen met veel pk’s

bouwbreed

JCB-dealer voor Zuid-West Nederland, Eshuis BV uit Zevenbergschenhoek, heeft weer eens een andere vorm gekozen om zijn Open Dagen luister bij te zetten. Men deed dit door een uitgebreide presentatie rond de Internationale Military te Breda.

Eshuis BV heeft voor deze formule gekozen om de genodigden naast een aanzienlijk machinepark ook een aantrekkelijk omlijstend programma te bieden.

Naast de machines die het cross-country parcours hebben aangelegd, te weten: 2CX graaf/laadcombinatie, Robot 165 schranklader en een 530-120 verreiker, stonden er op de JCB-stand nog een Fastrac 185-65, een 426 wiellader, een 801.5 minigraver en een 537-130 verreiker.

Naast het motorisch geweld van de diverse JCB-machines viel er tijdens de Open Dagen van Eshuis BV ook veel te genieten van de dieren met slechts een enkele pk.

Reageer op dit artikel