nieuws

Draden van tevoren in buizen aangebracht

bouwbreed

Flexiplus is een systeem van installeren van elektrische buizen en draden waarbij de draden in de buis zijn voorgemonteerd. In kleinschalige renovatie- en nieuwbouwpoen heeft Elektrotechnisch Installatiebedrijf A. Schots te Lage Mierde deze vorm van installeren met succes toegepast. Vooral in combinatie met kanaalplaatvloeren waarin de buizen zijn geintegreerd, heeft het systeem voordelen evenals in geprefabriceerde binnenwanden. Werken met Flexiplus is volgens het bedrijf kostenbesparend. Het vooraf opnemen van de draden in rechte buizen gaat namelijk aanzienlijk sneller, dan in het werk trekken, met alle bochten, dozen en dergelijke.

“Op de bouw wordt de tijdsdruk steeds maar groter en de aanhoudende prijsdruk in de woningbouw noodzaakt tot een rationalisering van de werkzaamheden. Alle ontwikkelingen die de integrale kosten doen verlagen zijn derhalve welkom”, aldus A. Schots.

Reageer op dit artikel