nieuws

Boskalis legt derde Maaskade aan

bouwbreed

De Combinatie Boskalis Oosterhout uit Rotterdam, samen met de bedrijven Ham van Noord BV Werkendam, Nedam Grond- en Wegenbouw Amstelveen en Aannemingsmij Van de Biggelaar uit Wessem, bleek vrijdagmiddag de laagste inschrijver voor het aanleggen van de Maaskaden volgens bestek 21-1995. Dat heeft betrekking op de beveiliging tegen hoog water tussen Aasterberg tot en met Maasbracht.

Boskalis offreerde f. 1678.000. De combinatie legt ook de twee meest zuidelijke kaden aan. Er werden elf bestekken ingeleverd. De hoogste inschrijver was het Belgisch bedrijf Herbosch-Kiere met f. 2822.526.

De Maaskade vanaf Meers tot en met Maasband, bestek 19-1995 werd eveneens vrijdagmorgen aanbesteed. De Combinatie van Beers en Westerloo uit Hoogeloon was met f. 1764.000 de laagste inschrijver. Er deden zeven bedrijven mee.

Reageer op dit artikel