nieuws

ABC Vastgoed wil samenwerking met Schoeman

bouwbreed

ABC Vastgoedbeheer, de grootste beheerder van woningen in Nederland, onderzoekt een samenwerking met Schoeman Makelaars. Een fusie wordt bij de besprekingen uitgesloten. Een gezamenlijk bedrijf op het gebied van vastgoedmanagement behoort wel tot de mogelijkheden. De makelaardij wordt buiten de besprekingen gelaten.

Voor ABC betekent een samenwerking een uitbreiding van het vestigingennet, terwijl Schoeman een versterking van de administratie zoekt. Eind mei werd bekend dat ABC ook besprekingen voert met De Boer Den Hartog Hooft.

ABC is een landelijk opererende organisatie met elf eigen en tien gelieerde vestigingen en is voor 49 procent eigendom van het Bouwfonds Nederlandse Gemeenten. Er werken 300 mensen. Schoeman heeft naast het hoofdkantoor in Veenendaal tien vestigingen en behoort tot de grootste makelaars van het land. Het bedrijf is voor 80 procent in handen van oprichter/directeur W. Schoeman en heeft 90 werknemers.

Reageer op dit artikel