nieuws

Zes nieuwe cursussen bij Betonvereniging

bouwbreed Premium

De Betonvereniging te Gouda biedt in het seizoen ’95/’96 een aantal nieuwe cursussen aan. Op het gebied van kwaliteit en milieu zijn dat ‘Omgaan met het Bouwstoffenbesluit’ en ‘Bedrijfsinterne Milieuzorg’. Voor constructeurs zijn er de nieuwe ‘Praktijkinstructie VBC’, ‘Het inrichten van tunnels’, ‘Duurzaam construeren van betonleidingsystemen’ en ‘Voorspantechniek, bijzondere onderwerpen’.

Van de deelnemers aan deze cursussen wordt verwacht dat zij een vooropleiding hebben op HBO-niveau, of dat zij op dat niveau werkzaam zijn. Het aantal deelnemers aan de cursussen is beperkt. Aan ‘Bedrijfsinterne Milieuzorg’ bijvoorbeeld ke slechts 15 mensen deelnemen, terwijl voor de andere cursussen een maximum van 24 deelnemers geldt. De Betonvereniging heeft een brochure uitgegeven met uitgebreide informatie over de nieuwe en bestaande cursussen.

De brochure ‘Cursussen Betonvereniging ’95/’96’ is te bestellen bij de Betonvereniging te Gouda, tel. 01820-39233.

Reageer op dit artikel