nieuws

Wegwerk in Meerssen bijna klaar

bouwbreed

Aannemingsbedrijf Lintzen Wegenbouw BV uit Sittard legt in de gemeente Meerssen de laatste hand aan een ingrijpende reconstructie van de op- en afritten van de A2 en de daar naar toe leidende wegen. Met het totale po, bedoeld om een snellere doorstroming van het doorgaande verkeer van en naar de autosnelweg te bevorderen, is een investering van f. 4 miljoen gemoeid.

In dit kader worden onder meer twee grote rotondes aangelegd. De aangepaste wegen worden opnieuw geasfalteerd. Ook fietspaden worden opnieuw aangelegd

Uitvoering van het werk geschiedt in opdracht van de gemeente. Maar omdat het vooral ook bedoeld is om de dagelijke fileproblematiek op de A2 te verhelpen, verstrekken Rijkswaterstaat en de provincie Limburg een subsidie. Verwacht wordt dat het po half juli dit jaar afgerond zal zijn.

Foto: Jup van de Wal

Reageer op dit artikel