nieuws

Straalmachine schoont zo’n 450 m2 per uur

bouwbreed Premium

Marvin uit Son introduceert in het programma Blastrac stofvrije straalmachines het type Goliath 2 – 30 D. Dankzij de constructie van de aandrijving, de grote wendbaarheid en de ruime straalbreedte is met deze machine een produktie van ongeveer 450 m2 per uur op beton realiseerbaar.

De Blastrac stofvrij-straalmachines reinigen en profileren beton-, steen-, asfalt- en staalvlakken en worden ingezet in de industrie- en woningbouw, op parkeerterreinen, wegen en landingsbanen. Het door Blastrac gevolgde procede is is zeer economisch en milieuvriendelijk, terwijl het oppervlak na behandeling een goede hechting biedt aan coatings en wegmarkeringen.

Speciaal voor het stralen van grote betonoppervlakken is de Blastrac Goliath 2 – 30 D ontwikkeld, die in de praktijk een produktieve machine blijkt met een hoge opbrengst.

Deze mobiele stofvrije straalmachine heeft twee, uit speciaal materiaal gegoten, naast elkaar werkende werpwielen voor een totale werkbreedte van 800 mm. De werpwielen zijn slijtvast en worden ieder door een 11 kW sterke motor aangedreven.

Ondanks de grote straalbreedte is de Goliath 2 – 30 D uiterst wendbaar. De sterke rijmotor is krachtig genoeg om hellingen, zoals op- en afritten van parkeergarages, aan te ke.

Bij de sanering van beschadigde vloeren verwijdert de machine oude coatings en vuil waardoor er een schone ondergrond ontstaat met optimale ruwheid.

Reageer op dit artikel