nieuws

Sportcomplex voor Zuidlaren

bouwbreed

De gemeente Zuidlaren gaat een sportcomplex realiseren in Zuidlaren. Met de bouw is een bedrag van ruim – 5 miljoen gemoeid. Naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 1996. In augustus 1997 is het complex klaar.

Het sportcomplex bestaat onder andere uit vier wedstrijdvelden, twee trainingsvelden, tien kleedkamers, een kantine, een bestuurskamer en verscheidene andere ruimtes. Het ontwerp moet nog worden gemaakt. De gemeente beschikt nu alleen nog over een programma van eisen. De openbare aanbesteding moet nog plaats vinden. De gemeente richt zich daarbij op lokale en regionale aannemers met het oog op werkgelegenheid.

De klus wordt waarschijnlijk in tweeen verdeeld. De gemeente zoekt nog een bedrijf dat het voorbereidend werk doet.

Reageer op dit artikel