nieuws

Ruts bouwt moderne autowasserij in Tilburg

bouwbreed Premium

Het Tilburgse bouwbedrijf Ruts bouwt voor Cirrhus Car Clean uit dezelfde gemeente een autowasstraat van 600 vierkante meter op het bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. De zogeheten kettingwasstraat beslaat een lengte van 40 meter en bevat een milieuvriendelijke installatie.

Slibvangputten filteren het waswater zodat bijvoorbeeld olie niet in de riolering terecht komt. Het gezuiverde water komt weer terug in het wasproces. Per auto blijft de hoeveelheid waswater beperkt tot zo’n 35 liter. De werken beginnen officieel op 30 juni. De oplevering moet in november plaats vinden. De investering voor het po beloopt ruim f. 3 miljoen. Het ontwerp voor het bedrijfsgebouw komt van het Tilburgse bureau Retel Helmrich en Schenkers.

Reageer op dit artikel