nieuws

Rechter wijst eisen van Multiline af

bouwbreed

Multiline Markering BV uit Havelte kan geen rechten ontlenen aan mondelinge en schriftelijke uitspraken die zijn gedaan door onderzoekers van KIWA uit Rijswijk.

Dit is de uitslag van een kort geding dat diende voor de president van de Haagse arrondisementsrechtbank. Hij gaf als indicatie mee dat de beloften die aan het bedrijf zijn gedaan niet rechtsgeldig zijn omdat ze afkomstig zijn van onderzoekers in dienst van KIWA.

Multiline Markering wilde van KIWA voor 15 april 1995 een Komo-certificaat ontvangen omdat bezit van dit certificaat noodzakelijk was om met enkele belangrijke opdrachtgevers in zee te gaan. De onderzoekers van KIWA, het bedrijf dat onderzoekt of de certificaten mogen worden afgegeven, zegden toe dat de uitreiking voor 15 april zou plaatsvinden. Ze kwamen deze belofte niet na, waardoor Multiline grote financiele schade lijdt.

Reageer op dit artikel