nieuws

Veiligheidsbokaal ’94 naar Haags po

bouwbreed Premium

Het po Vaillantlaan 2de fase te Den Haag van Intervam West heeft de Veiligheidsbokaal 1994 gewonnen. Het gaat om een onderdeel van de nieuwbouw in de Schilderswijk. Het winnende po bestaat uit twee bouwblokken. Een blok bestaat uit een parkeerkelder met daarboven 96 eengezinswoningen met 38 wooneenheden voor jongeren. Het andere blok bestaat uit 21 eengezinswoningen en 74 portiekenwoningen.

Het Arboteam van Intervam stelde het Veiligheidspo van het Jaar vast. Het team bestaat uit vertegenwoordigers van het Nederlands Instituut voor Arbeidsomstandigheden (NIA) en diverse Intervam vertegenwoordigers.

”Het po Vaillantlaan’ is een vanuit het oogpunt van veiligheid moeilijk po in de drukke binnenstad van Den Haag”, aldus een toelichting van Intervam.

Reageer op dit artikel