nieuws

Twentse bouwers bezoeken Duitsland

bouwbreed Premium

Kerngroep De ondernemende regio’ van de Regio Twente, Bouwhof Citadel uit Rijssen en de stichting Twente Baugruppe Holland maken op 9 en 10 juni een tweedaagse relatiereis naar Duitsland. Dat gebeurt in het kader van grensoverschrijdende samenwerking tussen bouwbedrijven in Twente en het aangrenzende gebied in de bondsrepubliek.

De reis maakt deel uit van het Euregiopo Versterking Bouwsector. Twentse bouwondernemers ke contact leggen met Duitse bedrijven en op die manier meer te weten komen over de regelgeving en de mogelijkheden tot samenwerking. De organisatie noemt de reis ook van belang voor installateurs, architecten, ingenieurs, producenten en toeleveranciers. Nadere inlichtingen verstrekt Bouwhof Citadel via 05480-19666.

Reageer op dit artikel