nieuws

Plafondbedrijven gaan op in NAVAS

bouwbreed Premium

De leden van de Nederlandse Aannemers Vereniging van Afbouw- en Stucadoorswerken NAVAS in Veenendaal zijn recent akkoord gegaan met de inlijving van de plafondbedrijven, verenigd in de Nederlandse Vereniging van Plafondbedrijven NEVAP te Heemstede. De NEVAP-leden gingen al eerder met dit voorstel akkoord.

Er is een kleine twee jaar overheen gegaan alvorens dit akkoord kon worden bereikt. Geen van de twee werkgeversorganisaties wenste zichzelf op te heffen om op te gaan in een nieuwe organisatie. Ook wenste geen der organisaties afstand te doen van de eigen naam. Besloten is nu dat de NEVAP als sectie van de NAVAS zal gaan fungeren en dat alleen haar statuten op die van de NAVAS moeten worden aangepast.. De stukadoorsorganisatie in Veenendaal kent nog een tweede functionele sectie, te weten de Landelijke Stichting Gevelisolatie, waar men als NAVAS-lid bij kan zijn aangesloten. Behalve deze landelijk georganiseerde secties, kent de NAVAS nog een achttien regionale afdelingen. De NAVAS kent zo’n 800 afbouw- en stukadoorsbedrijven, De sectie NEVAP brengt nog eens honderd bedrijven meer

Reageer op dit artikel