nieuws

Opleiding van start voor management van bouwinformatie

bouwbreed Premium

De Hogeschool ‘s-Hertogenbosch begint in oktober, bij voldoende belangstelling, met een opleiding voor het management van bouwinformatie. Het is een post-HBO opleiding van een jaar, bedoeld voor functionarissen in het bouwbedrijf die te maken krijgen met het beheren en uitwisselen van CAD-tekeningen en andere elektronische informatie. Tijdens de opleiding komen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals besteks- en begrotingssystemen, CAD-methodieken, databanken, Internet, hergebruik van gegevens en toepassing van multi-media’. De opleiding wordt gecoordineerd door het Instituut voor

Bestuurs-, Beroeps- en Bedrijfsdiensten (IBBB) van de Hogeschool. Wie de opleiding met succes afrondt ontvangt het post-HBO diploma Bouw Informatie Management.

Informatie kan worden ingewonnen bij de Hogeschool ‘s-Hertogenbosch, telefoon 073-295333. De poleider van de opleiding is ir. A. den Otter.

Reageer op dit artikel