nieuws

Omzet en winst Varel Security stijgen

bouwbreed

Zowel het bedrijfsresultaat als de omzet van Varel Security Services BV uit Amsterdam zijn in het boekjaar 1994/1995 gestegen. Het bedrijfsresultaat was tien procent hoger dan vorig jaar en kwam uit op f. 9,2 miljoen. De omzet steeg met 16 procent naar f. 84,1 miljoen.

Een belangrijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat leverden de beveiliging van gevangenissen, industriele objecten en kantoorgebouwen. Ook het door Varel ontwikkelde collectieve waarschuwingssysteem voor winkelcentra is volgens het bedrijf goed aangeslagen.

Het komende jaar zal Varel Security Services nieuwe elektronische beveiligingssystemen introduceren op het gebied van inbraakpreventie, branddetectie, toegangscontrole en observatiesystemen. Algemeen directeur P. Overakker verwacht onder andere daarmee voor de eeuwwisseling een omzet van f. 200 miljoen te ke realiseren.

Reageer op dit artikel