nieuws

Nieuwe uitgaven prijzen gebruikte machines

bouwbreed

In de serie EurotaxSchwacke-Marktberichte voor gebruikte machines is bij uitgever Lectura GmbH Verlag+Marketing-Service in Nurnberg weer een tweetal uitgaven verschenen.

Het gaat hier om de eerste editie van Gabelstapler 1995 en een nieuwe uitgave van ‘Baumaschinen 1/95’. Evenals in de eerder verschenen uitgaven, ‘Baumaschinen 1/ 94’, ‘LKW-Ladekrane 94/95’ en ‘Krane 94/95′ zijn in de zojuist uitgebrachte uitgaven, alle merken machines opgenomen met vermelding van de in de afzonderlijke programma’s bestaande modellen. Worden in Baumaschinen 1/94 en de andere uitgaven, de inkoopwaarden van gebruikte bouwmachines, kranen en vorkheftrucks vermeld, in de nieuwe uitgave Baumaschinen 1/95 gaat het om de verkoopwaarden van dit materieel. Behalve de inkoop- c.q. verkoopwaarden van de afzonderlijke machines vanaf 1985 tot 1994.worden van elk type machine, typenummer, eigen massa, draagvermogen, type aandrijfmotor, motorvermogen, bandenmaat c.q. rupsplaatbreedte gegeven.

EurotaxSchwacke Martktberichte fur Baumaschinen is ook leverbaar als CD-ROM versie.

Lectura GmbH, Ritter-von-Schuh Platz 3, D 90459 Nurnberg. Tel 0911-437006. Fax.: 0911-455928.

Reageer op dit artikel