nieuws

Nedeco maakt nationaal waterplan voor Marokko

bouwbreed

Nedeco heeft van de Wereldbank opdracht gekregen een waterbeheerplan te maken voor Marokko. De contractwaarde beloopt f. 1,6 miljoen. Het plan moet halverwege 1996 gereed zijn. Haskoning uit Nijmegen leidt de Nedeco-combinatie voor dit po en werkt hierin samen met het Marokkaanse adviesbureau CID en de Zwitserse raadgevers Holinger. Het plan richt zich op herstructurering van de overheidsdiensten in de watersector.

Eerder stelde Nedeco eveneens plannen op voor de Marokkaanse watervoorziening. De plannen vormen samen een nationaal programma voor de komende 25 jaar. De realisatie moet onder meer de achterstand inzake de milieubescherming wegwerken. Het waterplan zal een zeer groot beslag leggen op de nationale begroting.

Reageer op dit artikel