nieuws

Met Genie montagelift naar hefhoogte van 8 m

bouwbreed Premium

De Genie montagelift model Superlift is leverbaar in twee uitvoeringen met name als standaardmodel en met de mogelijkheid van uitschuifbare basis voor intern transport.

De Superlift serie telt vijf typen varierend in hefhoogte van 2.00 m tot 7.90 m en met hefvermogens van 300 kg tot 450 kg.

Voor de afzonderlijke typen is er keuze uit vier lierconfiguraties dat wil zeggen een standaard handbediende lier, een handbediende lier met twee snelheden, een 220 V en 12 V elektrische lier.

Het gewicht van de grotendeels uit aluminium vervaardigde Genie montagelift varieert van 100 tot 200 kg waarmee deze hefwerktuigen zich onderscheiden door een gunstige eigen gewicht/hervermogen verhouding. Met ingeschoven mast komt de montagelift uit deze serie niet hoger dan 1,99 m terwijl de lengte in werkpositie van 1.46 tot 2.04 m voor opslag is terug te brengen tot ca. 0,75 m. De breedte van alle typen is identiek en bedraagt niet meer dan 0,80 m. Afhankelijk van de te verrichten montage- of hefwerkzaamheden is de Genie montagelift uit te rusten met standaard stalen vorken, aluminium palletvorken, gaffel of verstelbare vorken, een stapelaar of kantelhulpstuk, dan wel laadplatform of pijpensteun.

Met een Genie Superlift SL-10 wordt een lichtmetalen luchtkoker op hoogte gebracht.

Reageer op dit artikel