nieuws

Kantenstraler komt in alle hoeken

bouwbreed

De nieuwe Edge Cleaner 1-8 DEC van Blastrac is een kantenstraler die tot op een paar millimeter nauwkeurig, randen en hoeken kan stralen. De machine wordt geimporteerd door Marvi BV uit Son. Tot nu toe konden de randen en hoeken niet volledig gestraald worden en diende de laatste centimeters met handapparatuur bewerkt te worden.

De Edge Cleaner is licht en handzaam en heeft een straalbreedte van 200 mm. Dankzij een uitgekiende constructie werkt de machine rustig, is het toerental van het werpwiel constant en wordt een zeer gelijkmatig straalbeeld verkregen. De machine kan ook goed gebruikt worden voor het bewerken van oppervlakken rondom vast geinstalleerde machines en installaties, in gangen, op balkons etc,

De Edge Cleaner werkt stofvrij. Door middel van een luchtscheidingssysteem worden bodemverontreinigingen in de machine gescheiden van het straalmiddel. Het straalmiddel wordt opnieuw gebruikt, de bodemverontreinigingen worden opgevangen.

Reageer op dit artikel