nieuws

DAS 2000 universeel droogboorsysteem

bouwbreed

Het DAS 2000 systeem is een stofvrij droogboorsysteem met universele toepassingsmogelijkheden. De complete inrichting bestaat uit een Weka elektrische handboormachine van het type JKS1500H, de DAS 2000 (het eigenlijke koppelingselement met speciale booraansluiting tussen boormachine en afzuig-uit) en de stofafzuig- en filtreereenheid DC 2500.

De DAS 2000 droogboortechniek is behalve voor gewapend beton, geschikt voor het stofvrij boren in baksteen, kalkzandsteen en andere steenachtige materialen in inpandige ruimten. Hoewel voor het systeem standaard een 1500 Watt Weka boormachine wordt toegepast, past de DAS 2000 ook op iedere andere boormachine van voldoende vermogen, (minimaal 900 Watt).

Bij het verwisselen van de boren en het centreerstuk wordt geen gereedschap gevraagd. Volgens UTF Bevestigingstechniek BV uit Soest die de DAS 2000 op de markt brengt zou het gebruik van dit droogboorsysteem leiden tot een hoger rendement, lagere boorslijtage en een hogere penetratiegraad.

Het DAS 2000 systeem omvat een Weka handboormachine, een stofafzuig unit en het DAS 2000 element met speciale booraansluiting tussen boormachine en boor.

Reageer op dit artikel