nieuws

CAB vraagt geld van gemeenten en bedrijfsvereniging

bouwbreed

De directie van het Centraal Bureau voor de Arbeidsvoorziening wil voor dienstverlening aan gemeentelijke sociale diensten en bedrijfsverenigingen geld gaan vragen. Dat gebeurt al met bedrijven waarvoor Arbeidsvoorziening diensten verricht.

Dat blijkt uit het Ondernemingsplan Arbeidsvoorziening 2000. Het Centraal Bestuur voor de Arbeidsvoorziening moet het plan komende week nog bespreken en beoordelen. Arbeidsvoorziening, dat een bezuiniging van f. 400 miljoen op de rijksbijdragen over 1996-1998 moet opvangen, wil verder een ‘strategische alliantie’ aangaan met het niet-commerciele uitzendbureau Start. Een woordvoerder van Start zegt dat er niets nieuws onder de zon is. “Wij werken al achttien jaar samen met de arbeidsbureaus. Dat gaat gewoon door”, aldus de woordvoerder.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels