nieuws

World of Concrete terug in Europa tijdens Interbuild

bouwbreed Premium

De vakbeurs ‘World of Concrete is weer terug in Europa. Hij wordt dit jaar gehouden tijdens Interbuild in het National Exhibition Centre te Birmingham in Groot-Brittannie, van 21 tot 23 november. De World of Concrete Europe (WOCE) werd voor het laatst gehouden in 1992, in de omgeving van Londen. De terugkeer van het evenement is mede te danken aan sponsors, waaronder de British Cement Association en de Britse Concrete Society. Volgens de organisatoren is de economische situatie in Europa en in het bijzonder in Groot-Brittannie zo goed, dat de vakbeurs met vertrouwen tegemoet gezien kan worden.

Ook de ‘synergie’ met de internationale bouwbeurs Interbuild speelt een rol. “Veel bezoekers zullen gebruik maken van de gelegenheid om beide beurzen te bezoeken”, aldus organisator R. West. Tijdens de beurs worden niet alleen produkten en materieel getoond, ook vinden seminars en demonstraties plaats. Voor deelnemende bedrijven is er de gelegenheid om nieuwe technieken te laten zien.

Informatie: World of Concrete International Ltd te Rickmansworth, telefoon 00 44 923 777610.

Reageer op dit artikel