nieuws

WK heftruckrijden in Nederland

bouwbreed Premium

Op zaterdag 14 oktober houden KLM Cargo en Logistiekkrant in de hallen van Bloemenveiling Aalsmeer het “Dutch Open World Championships Safety Forklift Truckdriving’. Op dit evenement zullen zowel nationale als internationale chauffeurs strijden om twee titels: Wereld- en Nederlandse Kampioen.

Beide vorkheftruckkampioenschappen staan open voor teams bestaande uit twee deelnemers. Er wordt een individueel en een team-onderdeel verreden. Afhankelijk van de belangstelling worden eventuele voorrondes georganiseerd.

De ‘Dutch Open’ staat geheel in het teken van de veiligheid. Niet de snelste maar degene die binnen de gestelde tijdslimieten de minste fouten maakt wint. De jurering is in handen van van het Europees gecertificeerde Examenbureau Vervoer en Logistiek (EVL) in samenwerking met enkele internationale juryleden uit Hong Kong en Australie.

Het Wereldkampioenschap Heftruckrijden maakt op die datum deel uit van een groots opgezet spektakel dat in Aalsmeer plaatsvindt. Naast het WK worden deze zaterdag tal van andere activiteiten ontwikkeld waaronder een indoor wielerkoers voor professionals.

Inlichtingen en aanmeldingen: Evert Poelwijk, KLM Cargo SPL/CJ, Postbus 7700, 1117 ZL Schiphol. Tel. 020 – 649 76 94, fax 020 – 649 31 14. Dhr.Theo Egberts, Logistiekkrant, tel. 08340 – 49 243.

Reageer op dit artikel