nieuws

Wand- en plafond- reiniging ook machinaal mogelijk

bouwbreed Premium

Gesteund door een grote ervaring op het gebied van reinigingsprodukten heeft Cleancase in Lelystad in samenwerking met Demcon, een ingenieursbedrijf dat aan de Technische Universiteit Twente is verbonden, een wand- en plafondreinigingsmachine ontwikkeld.

De reiniger is een gesloten systeem en is op elk redelijk vlak oppervlak toe te passen. De machine brengt water met reinigingsmiddel aan op het te behandelen oppervlak en zuigt de met vuil verzadigde vloeistof vervolgens weer af. De weer opgevangen vloeistof is na filtrering opnieuw te gebruiken of kan zonodig ter verwerking worden aangeboden.

Dankzij het gesloten reinigingssysteem is het leegruimen van de te behandelen ruimte niet nodig en blijven gebruiker en omgeving gevrijwaard van spatten of vervuiling.

Reageer op dit artikel