nieuws

Schipholweg afgezet

bouwbreed Premium

De Schipholweg (N232) bij knooppunt Badhoevedorp is van vrijdagavond 21 april tot en met maandagochtend 24 april afgesloten voor alle verkeer. De weg is ook de volgende twee weekeinden afgesloten. Deze maatregel is nodig in verband met heiwerkzaamheden voor de fundering van een nieuwe overspanning van het viaduct bij de kruising met de A4.

Het verkeer wordt omgeleid. Verder kan het verkeer vanaf 17 april tot oktober op werkdagen buiten de spits incidenteel maar een rijstrook gebruiken. Verkeerslichten regelen dan het verkeer. Het fiets- en voetgangersverkeer ondervindt enige hinder van de werkzaamheden, maar kan het viaduct wel passeren. In oktober wordt het nieuwe gedeelte van het viaduct in een weekeinde op de funderingen in de Schipholweg geschoven.

Reageer op dit artikel