nieuws

Pluim en steek voor uitvoerder

bouwbreed

Het gebeurt niet vaak dat een uitvoerder in het zonnetje wordt gezet bij de opening van een nieuwbouw van formaat. Huub Herben, werkzaam als uitvoerder bij Habets Bouw BV Nuth, viel die hoge uitzondering ten deel. Onder moeilijke omstandigheden had Herben, gedurende elf maanden, leiding gegeven aan de uitbreiding en verbouwing van de RABO-bank Nuth naar een ontwerp van architect ir. Bart Wauben Geleen. En al die tijd bleef de bank gewoon open.

Voor algemeen directeur Ger Vleugels van de RABO-bank Nuth was dit bij de officiele opening aanleiding om Herben openlijk in het zonnetje te zetten. Hij claimde, bij de aanwezige directeur Wim Habets van het bouwbedrijf, een fikse salarisverhoging. Vleugels nodigde de uitvoerder uit om het volgend jaar in Nuth carnaval te vieren.

Reageer op dit artikel