nieuws

Bubbelbaden voor badliefhebbers met niet al te brede beurs

bouwbreed Premium

Voor badliefhebbers met een niet al te brede beurs heeft Ucosan twee nieuwe bubbelbaden op de markt gebracht. Het betreft de Clairpool Basic en de Whirlpool Plus.

De Clairpool Basic is een bad van de kunststof acryl, dat zich kenmerkt door de afgeronde vormen. Dit bubbelbad is voorzien twaalf krachtige lucht-jets. De intensiteit van de luchtinjectie is traploos te regelen. Miljoenen luchtbelletjes zorgen voor een verkwikkende werking. De jets zijn zodanig geplaatst dat het hele lichaam goed wordt bereikt. De hele besturing is met een waterdichte afstandsbediening uit te voeren.

De Whirlpool Plus is een bad gemaakt van de nieuwste kunststof Quaryl, dat harder is dan acryl en daardoor ook krasvaster is. Juist door de hardheid van deze kunststof is Ucosan in staat scherpere randen te maken. Dat heeft onder meer als voordeel, dat de randen beter zijn aan te sluiten op horizontaal en opgaand tegelwerk, marmer bekleding en dergelijke. In de Whirlpool Plus zijn zes venturi-jets in de zijkanten opgenomen. Drie aan elke zijde. Deze zorgen voor zachte masserende waterstralen of indien gewenst voor krachtige stuwende stralen. In dit te geval kan men de luchtstroom inschakelen, die voor het bruisende en masserende effect zorgt. Ook dit bad is geheel met behulp van een afstandsbediening te besturen en te regelen. Deze baden kosten volgens Ucosan International BV te Amsterdam, ongeveer f. 3000 exclusief montage. De lucht- en venturi-jets zijn ook van badtype te verwisselen. De jets en de ontvanger van de afstandsbediening zijn standaard in chroom uitgevoerd. Het bedrijf heeft overigens vier modellen van zijn baden uitgekozen voor deze bubbelbadvoorzieningen.

Verder heeft het bedrijf een aantal nieuwe modellen van douchebakken van de voornoemde kunststoffen ontwikkeld alsmede nieuwe douchewanden. Het betreft het douchewandenprogramma Swift. Ze zijn gemaakt van profielloos veiligheidshardglas. Het hang- en sluitwerk is subtiel aangebracht, zodat men dit nauwelijks opmerkt. De Swift is te leveren in nis-, hoek- en wanduitvoering en er is een versie die aansluit op het bad. Voor kleine badkamers beschikt het bedrijf voorts over het douchewandenprogramma Triangle. Deze douchecabines zijn voorzien van vouwdeuren met messing scharnieren van 50 x 65 mm.

De Whirlpool Plus gemaakt van het kunststof Quaryl voorzien van venturi-jets en afstandsbediening.

Reageer op dit artikel