nieuws

Betontransportnieuws van producent CIFA

bouwbreed

Op de Bauma komt producent Cifa met tal van nieuwigheden op het gebied van betontransport. Bij de sector betonpompen presenteert men de nieuwe 7″ en 8″ series die gaan tot een capaciteit van 150 m3 per uur. Deze betonpompen ke worden uitgerust met masten tot een maximale lengte van 44 meter, in verschillende uitvouwmogelijkheden. Hierdoor zijn deze pompen ook geschikt voor werken in hallen, waar een uitvouwhoogte van bijvoorbeeld zes meter wordt gevraagd.

Nieuw op het gebied van betonpompmixers is het model ‘Magnum Metro 28’, dat een mastlengte bereikt van 28 meter, verdeeld over vier sekties. De pompmixer kan ook worden uitgevoerd met mastlengten van 17 en 24 meter, waarbij dan gebruik gemaakt wordt van twee respectievelijk drie sekties. De mixer kan worden geleverd met een capaciteit van zeven of negen m3. De pompunit van de Magnum Metro 28 heeft een capaciteit van 64 m3 en werkt met een druk van 57 bar.

Op de Cifa-inzending zal ook aandacht geschonken worden aan het segment ‘tunnelbouw’ en met name aan het gepatenteerde Cifa Spritz System.

De Magnum Metro 28 betonpompmixer zal direct na de Bauma door importeur Van Gemert uit Wanroy leverbaar zijn.

Reageer op dit artikel