nieuws

Veiligheidsdeuren ke tegen agressie

bouwbreed Premium

Applicom Brandpreventie Systemen BV uit Den Haag heeft zijn programma uitgebreid met speciale stalen deuren. Deze zogenaamde anti-agressiedeuren bieden niet alleen bescherming tegen inbraak, maar ook bij oproer of rellen en in geval van schieten met handwapens.

Het kozijn, dat is vervaardigd uit 2 mm staalplaat, is door middel van forse ankerijzers in het metselwerk bevestigd. Na plaatsing wordt de ruimte tussen kozijn en muur met beton opgevuld. Het deurblad is zo gepantserd dat het op geen enkele wijze is te vervormen.

De buitenzijde bestaat uit 15/10 mm dikke bekledingsplaten. Voor de bevestiging van het deurblad in het kozijn maakt Applicom gebruik van zware stalen scharnieren met een stift met een diameter van 14 mm. In de zijkant van het deurblad zijn stalen dievenklauwen aangebracht.

De deur/kozijncombinatie is leverbaar met een brandwerendheid van 30 of 60 minuten. De geluidisolatie bedraagt circa 45 dB(A).

De deuren worden compleet geleverd, voorzien van de gewenste sloten en beslag. Gebruik in combinatie met een elektronisch toegangsbeveiligingssysteem behoort ook tot de mogelijkheden.

Reageer op dit artikel