nieuws

Rittal

bouwbreed Premium

In een 80 pagina’s tellende brochure ‘Rittal schakelkast klimaatbeheersing SK’, geeft het bedrijf de gevarieerde mogelijkheden weer van zijn klimaatbehandelingsapparatuur. Dat loopt van complexe koelinstallaties tot eenvoudige ventilatoren.

De apparatuur is te leveren met alle mogelijke bijbehorende aanvullingen, zoals roosters, filters en dergelijke. Het SK-programma omvat koelaggregaten, lucht/water- en lucht/luchtwarmtewisselaars, ventilatoren, verwarmingstoestellen en componenten. Ook het schakelkastenassortiment is uitgebreid behandeld. Foto’s, maatschetsen en een korte tekst, zorgen voor een compleet beeld van het gebodene. Rittal heeft ook een diskette Therm, waarmee het mogelijk is op snelle wijze een berekening te maken voor de juiste klimaatbeheersystemen. Met het programma zijn de juiste componenten vlot te selecteren.Zevenaar

Reageer op dit artikel