nieuws

Rijdende afzetting op afneembare wisselslee

bouwbreed

Niet dat de huidige rijdende afzettingen niet zouden voldoen. Dagelijks wordt langs onze wegen het grote nut van deze verkeersbeveiliging aangetoond. Verbetering, vooral in het gebruik ervan, bleek echter wel mogelijk. Dat bewijst W. van der Kamp BV uit Voorschoten die een rijdende afzetting op wisselslee op de markt brengt.

Het bijzondere van deze constructie is dat de slede inclusief scherm en elektronica op elke aanhanger of laadvloer is te monteren en tijdens stalling kan worden afgenomen. Bij het niet gebruiken van de afzetting staat de aanhanger daarmee steeds ter beschikking.

Het frame van de binnen de bebouwde kom te gebruiken afzetting, is uit een stuk vervaardigd uit gegalvaniseerd materiaal. De slede zelf is voorzien van vier afneembare stabilisatoren met snelklemmen.

Het 125 x 250 cm grote scherm is gemaakt van aluminium en geheel opklapbaar. Op het retro-reflecterende scherm zijn de verkeersborden J16 en D2 aangebracht alsmede een viertal waarschuwingslichten. De elektronica is instelbaar op 12 V en 24 V. Met een dimschakelaar kan de lichtintensiteit aan het daglicht of bij duisternis worden aangepast. Het geheel is door een man te hanteren.

Reageer op dit artikel