nieuws

Ontslagen werknemers Reesink-bedrijf delen in winstregeling

bouwbreed

Circa 40 tot 50 ontslagen werknemers van Bekopart (onderdeel van Reesink Technische Handel) ke meeprofiteren van de inmiddels aanzienlijk betere gang van zaken bij hun oude bedrijf. Reesink laat hen meedelen in de winstdelingsregeling 1994 die voor de rest van het personeel gold.

In 1992 nam Reesink het toen in Enschede gevestigde Bekopart over. Dit bedrijf beweegt zich op de doe-het-zelf-markt. Bij een reorganisatie gingen vorig jaar 70 arbeidsplaatsen verloren. De effecten van deze reorganisatie zijn inmiddels in positieve zin merkbaar. “Zuur blijft het dan toch om werkloos thuis te zitten in de wetenschap dat het de club beter gaat, terwijl dit gebeurt nadat jouw stoel uit de kring werd weggehaald. Het wordt er nog minder leuk op te horen dat de ex-collega’s krachtens de winstdelingsregeling 1994 zelfs een aardig extraatje toekomt.. Vandaar de regeling”, aldus de directie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels