nieuws

Laagdiktemeter met losse meetsondes

bouwbreed

Thermimport Instruments BV uit Zevenhuizen brengt een serie laagdiktemeters van Defelsko USA op de markt, waarop verschillende meetsondes ke worden aangesloten. Er zijn drie uitvoeringen. Het meest uitgebreide model heeft een geheugen voor 1500 meetwaarden die in 99 batches ke worden verdeeld. Per batch wordt een volledig statistiekrapport berekend en weergegeven. De instrumenten hebben slechts twee toetsen en een menugestuurde bediening.

De meetsondes zijn uitwisselbaar en bepalen de mogelijkheden van het instrument. Er is een sonde voor het meten van verf of andere lagen op magnetische ondergronden, een sonde voor het meten op non-ferro metalen en een sonde voor zeer dunne lagen op non-ferro metaal. De ‘Combo-probe’, die zelf de metaalsoort herkent, is een sonde waarmee zowel op ferro als op non-ferro metalen kan worden gemeten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels