nieuws

Hydrofor 12.215 komt tot betere prestaties

bouwbreed

Naast al langer bekende produkten zoals hydraulische breekhamers, schrootscharen en betonvergruizers, stelt IR Montabert op de Bauma voor de boorsector een verbeterde boorwagen voor.

Deze, vorig jaar in produktie genomen, Hydrofor 12.215 is de opvolger van de 10.170, kreeg een Cat-dieselmotor van 158 kW/215 pk en is uitgerust met een verbeterde, eveneens door Caterpillar vervaardigde, rupsonderwagen. Een belangrijke verbetering is ook een krachtiger compressor die 10,5 m3/min bij 10 bar levert. De cabine biedt door zijn grotere afmetingen meer comfort, is volledig geluidgedempt en standaard voorzien van verwarming en airco. De Hydrofore 12.215 is vooral bedoeld voor de steenwinning en betekent een goede aanvulling op de kleinere 8.125 die met knikarm ook geschikt is voor meer universele toepassing.

Reageer op dit artikel