nieuws

Grove Manlift komt veertig meter hoog

bouwbreed

Grove Manlift toont op de Bauma verschillende nieuwe modellen hoogwerkers. Dit zowel bij de scharende als telescopische uitvoeringen.Bij de compact gebouwde scharende hoogwerkers komt Grove Manlift met twee nieuwe modellen, de SM2232E en de SM2632E. Beide hoogwerkers worden elektrisch aangedreven.

Met een platformhoogte van 6,70 respectievelijk 7,90 meter, een laag eigen gewicht en een grote manoeuvreerbaarheid zijn deze Manlifts geschikt voor inspectie, onderhoud en beheer van gebouwen.

Telescopisch

Op het gebied van telescopische werkplatforms komt Manlift met vier nieuwe modellen uit de C-serie. Deze machines beschikken over een grote horizontale reikwijdte. Het paradepaardje uit deze serie is de MZ90CX die nu is uitgerust met met een scharnierende hulpgiek met een lengte van 2,44 meter. Hierdoor ontstaat niet alleen een grotere reikwijdte maar kan ook over hindernissen heen worden gewerkt. Bij alle modellen uit de C-serie is de bovenwagen nieuw opgebouwd. Hierbij is het hydraulische systeem verbeterd en zijn motoren ingebouwd met een groter vermogen en lagere brandstofconsumptie.

Uit de AMZ -serie komt de nieuwe AMZ68XT. Een telescopische hoogwerker die een grote werkhoogte bereikt en waarbij de zwenk geheel binnen de afmetingen van de onderwagen blijft.

Blikvanger

De grote blikvanger op de inzending van Grove Manlift zal ongetwijfeld de AMZ131XT zijn. Dit niet in de laatste plaats door zijn enorme bereik dat 40 meter bedraagt. Deze geknikte hoogwerker is nu uitgerust met een platform-arm met een lengte van 2,40 meter waardoor het technische bereik zeer groot wordt. De machine is uitgerust met een vierwiel aandrijving en -besturing en is door een breedte van slechts 2,60 meter moeiteloos manoeuvreerbaar.

Reageer op dit artikel