nieuws

Fusie van twee milieubureaus

bouwbreed

Twee adviesbureaus op de gebieden milieu en landschap zijn een fusie aangegaan. Sinds 1 maart voeren Sigmond Kindt Partners te Nijmegen en HT Milieuconsult te IJsselstein de gezamenlijke naam SIGHT adviesbureau voor milieu en landschap. Het bureau stelt zich als taak ‘een balans te vinden tussen het milieu met zijn wet- en regelgeving en het landschap met zijn plannings-, vormgevings- en beheersvraagstukken’.

Beide uit 1987 stammende bureaus zijn zeer optimistisch. Het is de bedoeling van de twee huidige vestigingsplaatsen uit te opereren. In totaal telt SIGHT 26 medewerkers/sters. De gefuseerden zullen zich in de namiddagen van dinsdag 21 maart in IJsselstein en donderdag 23 maart te Nijmegen feestelijk presenteren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels