nieuws

Containerafzetmaterieel voor ‘groene’ sector

bouwbreed Premium

Op het gebied van containerafzetmaterieel brengt importeur Devobo Totaal uit Deventer een aantal noviteiten. De Zweedse fabrikant Bicab heeft zijn modellen, naast de reeds geruime tijd in produktie zijnde VV812 en VV1216, uitgebreid met een lichtere een-asser, type VV 57 en de zwaardere uitvoering VV2023.

De modellen zijn geschikt voor 25 km/uur, terwijl bij de VV2023 de hefinrichting is voorzien van een verticale lift. Nog een voordeel is dat de containerafzetwagens ook als kipper ke worden ingezet.

‘Groene’ sector

De wagens ke worden ingezet voor het transport van gesloten of open containers, vlakke laadvloeren, laadvloeren met afneembare zijkleppen of een vloeistoftank. Daarnaast worden deze voertuigen in de ‘groene’ sector ook ingezet bij het gebruik van verwerkingsmachines van o.a. zand, zout en (kunst)meststrooiers.

40 en 80 km/uur

Nog een primeur voor Nederland is dat het chassis met het haakarm-systeem (typen VV812 en VV1216/18) van de Zweedse fabrikant Bicab door de Duitse machinebouwer Heuschmid is voorzien van onderstellen voor transporten met een maximale rijsnelheid van respectievelijk 40 en 80 km/uur. Hierdoor worden de transportmogelijkheden van gemeenten, rijksdiensten en particuliere ondernemers die hun eigen aan- en afvoer regelen aanmerkelijk vergroot.

Devobo levert nu ook de Bicab containerafzet (aanhang)wagens met onderstellen voor 40 en 80 km/uur, die gebouwd zijn door de Duitse fabrikant Heuschmid

Reageer op dit artikel