nieuws

Capa City Realty is door verkoop Ravast-verleden kwijt

bouwbreed Premium

Capa City Realty (CCR) heeft het door Ravast aangeschafte vastgoed verkocht aan VHS. Het gaat om het zogenaamde Pabema-pakket dat een boekwaarde heeft van f. 32 miljoen. Met deze afstoting zet de huidige eigenaar, waaronder Ikea, definitief een streep onder het verleden. CCR is de voortzetting van Ravast.

CCR haalde enkele weken geleden de media door de aankoop van het vastgoed van NBM-Amstelland. Voor de somma van f. 140 miljoen verwierf men (onverkocht) kantoorpanden en winkels die door Amstelland Vastgoed in Arnhem werden beheerd. Westland/Utrecht (ING) heeft voor de aankoop CCR een lange termijn financiering verstrekt van f. 82 miljoen. De vastgoed portefeuille van Capa City is nu bijna f. 375 miljoen.

Reageer op dit artikel