nieuws

BDA geeft cursus dak bedekkingen van koper lood en zink

bouwbreed

Voor de vijfde keer in successie houdt BDA Dak en Gevelopleidingen een vierdaagse cursus ‘Dak-en gevelbekledingen van koper, lood en zink’.

De cursus wordt in nauwe samenwerking gegeven met Billiton Zink BV, KM Kabelmetal Nederland BV en SIBL (Stichting Informatiecentrum Bewerkt Lood).

De cursus is gedeeltelijk theoretisch en op praktijkdemonstraties gericht.

Het theoretische gedeelte wordt steeds toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook wordt ruim aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen in deze dakvormen en materiaaltoepassingen.

De cursus is opgezet in themadagen. De eerste dag worden algemene bouwkundige aspecten behandeld en constructies. De tweede dag gaat over lood, de derde over koper en de vierde over zink met al hun bijzonderheden van bewerking. De cursus is bestemd voor allen die bij de bouw van dit soort daken zijn betrokken.

Hij wordt gegeven op woensdag 8 en donderdag 9 november alsmede op woensdag 22 en donderdag 23 november. Geinteresseerden ke zich wenden tot BDA Dak- en Gevelopleidingen te Gorinchem, waar tevens de cursussen plaatsvinden.

Reageer op dit artikel