nieuws

Ventilatieroosters in elk raam te plaatsen

bouwbreed Premium

Duco introduceert op de Bouwbeurs zijn Ducoton en Ducoflat ventilatieroosters, die in elk type raam zijn te plaatsen. Ze onderscheiden zich door een vlakke uitvoering, een gemakkelijke bediening en bereikbaarheid voor het schoonmaken. De Ducoton 10 en 18 zijn draaiventilatieroosters. Het Ducoflat ventilatierooster is een uiterst plat rooster voor schuifpuien.

Het is desgewenst op afstand te bedienen met een koord. De Ducoton echter, is tevens met een stang te bedienen, die met een geleider op het raamkozijn wordt bevestigd. De Duco ventilatieroosters van Duco NV te Nieuwpoort in Belgie zijn in gesloten toestand wind- en waterdicht. Ze zijn allemaal traploos te regelen. Standaard worden ze geleverd in naturel geanodiseerde uitvoeringen en gemoffeld in RAL wit 9010 en RAL bruin 8019. Andere kleuren zijn mogelijk.

Reageer op dit artikel