nieuws

Veiligheid badkamer geeft prettig gevoel

bouwbreed

Het belangrijkste van een badkamer of toilet is volgens BV Lindo, dat men er zich prettig in voelt. Dat betekent dat de ruimte, vaak klein en glad, vooral zo veilig mogelijk moet zijn.

Dat wil het bedrijf vooral benadrukken op de Bouwbeurs Utrecht. “Uitglijden is niet alleen een risico voor oudere of gehandicapte mensen, maar voor iedereen. En dat geldt zowel voor thuis als elders.”

Daarom heeft BV Lindo te Pijnacker, die is gespecialiseerd in het veilig inrichten van deze ruimten zijn assortimentenpakket van douchezitjes, opklapbare beugels en veel meer, uitgebreid met allerlei accessoires van zeepbakje tot rails.

Het aardige van deze produkten is, dat ze niet alleen goed qua dessin bij elkaar passen, maar dat sommige een ‘verborgen’ veiligheidsfunctie bezitten. Het handdoekenrek is niet alleen handig voor het ophangen van handdoeken, maar is tegelijkertijd een stevige wandbeugel. Dat gaat ook op voor de glijstang voor de douchekop. Zelfs het beslag van de kantelspiegel geeft een behoorlijk houvast. Veel is ook gedaan aan het comfort, zoals bij het in hoogte verstelbare toilet.

Reageer op dit artikel