nieuws

Van Eijk sloopt fabriekscomplex Van Oordt

bouwbreed Premium

Aan de Churchillaan in Alphen aan den Rijn is Van Eijk Sloopwerken BV uit Leiden bezig met het neerhalen van het voormalige fabriekscomplex ‘Van Oordt’. Tot augustus vorig jaar werd het complex gebruikt door Redland Dakprodukten die zijn activiteiten heeft overgebracht naar de vestiging in Woerden.

Op 25 maart zullen de twee hoogste schoorstenen worden opgeblazen. Hiertoe is een springplan opgesteld dat ter goedkeuring aan de Arbeidsinspectie en de gemeente is voorgelegd. Van Eijk Sloopwerken hoopt de werkzaamheden in mei te voltooien, waarna met de sanering van het terrein kan worden aangevangen. Eigenaar Redland Dakprodukten is momenteel in onderhandeling met een poontwikkelaar over de verkoop van het terrein voor woningbouw.

Reageer op dit artikel