nieuws

Technische Kontaktdagen weer in mei ’96

bouwbreed Premium

‘De Technische Kontaktdagen zullen pas in mei 1996 weer plaats vinden. Daarmee wordt het in 1992 door de BMWT en NVWB Grondwerk gezamenlijk geformuleerde standpunt, deze manifestatie om de twee jaar te organiseren voorlopig gehandhaafd. Aan de roep, van diverse kanten om de TKD weer jaarlijks te houden, wordt derhalve vooralsnog geen gehoor gegeven.’

Met deze berichtgeving heeft de Nederlandse Vereniging van Wegenbouwers (NVWB) afdeling Grondwerk, voor alle duidelijkheid laten weten dat de Technische Kontaktdagen dit jaar niet in Wezep worden gehouden. Al eerder deed de Vereniging van machinefabrikanten en importeurs, de BMWT, er melding van voor dit jaar te hebben gekozen voor een machinepresentatie in de vorm van een materieelbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

De Materieelbeurs ’95 staat gepland op 6 tot en met 9 december 1995. De data van de TKD in 1996 zal door de NVWB en BMWT op korte termijn bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel