nieuws

Ontdekhoek doet mee aan Koepelcampagne

bouwbreed

De Werkgroep West van de Koepelcampagne werkt in de Week van de Bouw en Hout samen met educatief centrum de Ontdekhoek in Rotterdam. Tot en met 18 februari ke kinderen tussen 4 en 14 jaar in de Ontdekhoek onder meer huizen en bruggen bouwen en wegen aanleggen. “Op deze wijze wordt gepoogd om kinderen te interesseren voor de bouwnijverheid en misschien in de toekomst voor een vakopleiding in deze bedrijfstak te kiezen”, aldus een toelichting van de Werkgroep West.

Tijdens de open dagen van de bouwlocaties Kop van Zuid en Maeslantkering worden vrijkaarten uitgedeeld.

De Ontdekhoek werd in 1986 opgericht. Het doel ervan is kinderen hun mogelijkheden met techniek te laten ontdekken. De Ontdekhoek is gevestigd in de Pannekoekstraat te Rotterdam.

Reageer op dit artikel