nieuws

Met speciale profielen fraai af te werken

bouwbreed

Roval heeft een aantal noviteiten op de Bouwbeurs Utrecht te bieden. Dat betreft onder andere zijn Elegance aluminium waterslagprofiel. Het kenmerkt zich door een gebogen voorkant voor een elegante kozijnafwerking.

Het profiel is door Roval aluminium en roestvaststaal BV te Helmond te leveren in diverse breedten, afhankelijk van de breedte van het kozijn. Voorts is de afwateringshoek naar omstandigheden te varieren. Het profiel leent zich goed voor de renovatiemarkt, hoewel het ook in nieuwbouw is toe te passen.

Verder heeft het bedrijf ook een nieuw type dakrandprofiel van aluminium ontwikkeld. Dit betreft de Roval Opaal. Het profiel is ovaalvorming en draagt bij tot een fraaie dakrandafwerking. Bij renovatie is het profiel opnieuw aan te wenden.

Reageer op dit artikel