nieuws

Meer capaciteit in zandtransport

bouwbreed Premium

Met zes nieuwe kippers heeft het Groningse bedrijf WEB Wielinga’s Expeditie Bedrijf zijn transportcapaciteit belangrijk uitgebreid. De nieuwe wagens van het type F90.28.322 DFA worden ingezet voor het transport van zand- en vervuilde grond.

De bedrijfswagens zijn uitgerust met vijfcilinder, 322 pk Euro-1-motoren en werden op verzoek van WEB voorzien van lichte aluminium kipperbakken. Hydraulisch bediende kleppen voorkomen dat het droge materiaal tijdens het rijden verstuifd. Voor dit werk kregen de cabines air-conditioning en een koolstof-actiefilter. voor het zuiveren van de buitenlucht.

Een overdruksysteem voorkomt binnendringen van schadelijke stoffen. De wagens ke tevens worden uitgerust met sneeuwschuif en strooi-installatie voor gladheidsbestrijding.

Reageer op dit artikel