nieuws

Lijm- en voegsysteem op basis van epoxy

bouwbreed Premium

Henkel Bouwtechniek uit Nieuwegein heeft een nieuw lijm- en voegsysteem ontwikkeld op basis van epoxyhars. Het systeem bestaat uit Ceramit CM 122 epoxylijm en de epoxyvoegmaterialen Cerement CE 47 en CE 48. De produkten worden in tweecomponenten PE-verpakking geleverd. De epoxylijm hecht goed op beton, pleister, cementvloeren, metaal, hout en spaanplaat, maar kan ook worden gebruikt voor het lijmen dan tegels over tegels en toepassingen met vloerverwarming. De voegmaterialen zijn beide verspuitbaar en speciaal geschikt voor toepassing in natte ruimten en in industriele ruimten met een hoge chemische of waterbelasting.

De produkten zijn volgens het bedrijf gemakkelijk verwerkbaar, niet corrosief en eenvoudig afwasbaar.

Reageer op dit artikel