nieuws

In water oplosbare epoxyhars geeft einde verwerkingstijd aan

bouwbreed Premium

Deitermann, in Nederland vertegenwoordigd door Kiwitz Megchelen te Megchelen, heeft een epoxyhars ontwikkeld op basis van twee componenten, die in water oplosbaar is en laat merken wanneer de verwerkingstijd voorbij is. Het produkt heet Eurolan-FK, met als toevoeging 41 voor de kleurloze variant en 42 voor de uitvoering met pigment. De verwerkingstijd van de hars bedraagt ongeveer twee uur. Als die tijd voorbij is, wordt het materiaal dikker en moeilijk te verwerken. Daardoor worden problemen achteraf voorkomen.

De Eurolan-FK harsen zijn in water oplosbaar en reukloos. De harsen zijn geschikt voor het afdichten van poreuze en minerale ondergronden. Ze zijn goed bestand tegen mechanische en chemische belastingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gipskartonplaten of hout toe te passen in keukens, slachthuizen enzovoort, afgedicht met een beschermende laag Eurolan-FK. Eurolan-FK 42 is leverbaar de kleuren, wit, grijs, groen, rood en geel.

Reageer op dit artikel