nieuws

Hogedrukreiniger van 172 bar in verticale opbouw

bouwbreed

Kew Reinigingssystemen BV uit Vianen introduceert tijdens de beurs het topmodel uit de 40C/CA-serie hogedrukreinigers: de 4040CA. Deze hogedrukreiniger heeft een verticale opbouw en heeft een werkdruk aan de nozzle van 172 bar.

De hogedrukreiniger is uitgerust met een koperen Cera-Tech pomp met keramische plunjers en versterkte lagers. Deze pomp behoeft als gevolg van het gesloten oliesysteem weinig onderhoud. Evenals de andere modellen uit de 40CA-serie is de reiniger uitgevoerd met het Longlife automatische start/stop systeem. Bij het sluiten van het pistool stopt de machine en deze start automatisch bij het openen.

De lanshouder is een geintegreerd onderdeel in de kunststof ommanteling van de 40C/CA. In deze lanshouder wordt de lans beschermd tegen beschadigingen terwijl deze tevens handig is opgeborgen tijdens verplaatsing van de machine. De machine is verder uitgerust met een ingebouwde regelbare injecteer. Hierbij wordt de container met reinigingsmiddel gemakkelijk en veilig in een houder geplaatst waardoor deze steeds bedrijfsklaar is.

Optioneel is een uitgebreid pakket accessoires en reinigingsmiddelen die de inzetbaarheid van de hogedrukreiniger verder vergroten. Zo is er een volledig pakket lansen, borstels, roterende borstels, rioolreinigers, watergrit-straalapparatuur etc. beschikbaar.

Reageer op dit artikel