nieuws

Elektrische en indirect gestookte Master heaters

bouwbreed

Desa Europe BV uit Rotterdam komt met een aantal nieuwe of vernieuwde produkten naar de bouwbeurs.

De Master indirect gestookte heaters is een nieuwe range heaters met rookgasafvoer. De serie bestaat uit zes apparaten met vermogens die lopen van 25 tot en met 105 kW.

De modellen met een vermogen van 31 resp. 62 kW zijn stationaire eenheden terwijl de rest van de serie uit mobiele bestaat. De heaters zijn uitgevoerd met warmtewisselaar en rookgasafvoer hetgeen een schone warmte bij een hoog rendement oplevert. De heaters ke gestookt worden met diesel, huisbrandolie of petroleum. Tijdens het verbrandingsproces blijft de buitenmantel van de heater veilig koel. De heaters worden gebruiksklaar geleverd inclusief ingestelde brander. Als optie is een luchtverdeelsysteem leverbaar.

De Master Electric heaters zijn verkrijgbaar in vier vermogensklassen met capaciteitsvermogens van 1,65 tot 15 kW. Deze heaters die gebruikt ke worden in o.m. niet geventileerde ruimten, ke ook ingezet worden voor droogdoeleinden indien zij gecombineerd worden met een luchtontvochtiger.

De heaters, die allen voorzien zijn van een thermostaat zijn schakelbaar naar verschillende capaciteiten.

Naast de vier elektrische heaters biedt het leveringsprogramma ook nog twee infraroodstralers in capaciteiten van 2 en 3 kW.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels